Planul de Abonament Carpathian Jerky

Abonați-vă la Carpathian Jerky și beneficiați de un plan de abonament special care oferă o reducere de 10% la fiecare comandă. În plus, pentru fiecare 10 comenzi plasate, veți primi o reducere suplimentară de 1%. Fiecare comandă realizată prin abonament va fi contorizată ca puncte de fidelitate, contribuind la recompensele și avantajele ulterioare.

Cum funcționează abonamentele

Abonamentele sunt reînnoite automat conform intervalului de livrare selectat, iar produsele vor fi livrate automat de către magazin după fiecare reînnoire de succes. De exemplu, dacă ați început un abonament lunar, sistemul vă va debita automat cardul de credit în fiecare lună, iar produsele vor fi livrate lunar la domiciliul dumneavoastră, fără să mai fie necesar să plasați comanda manual.

Pot să pun pauză sau să anulez un abonament?

Da, desigur. Puteți să puneți pauză sau să anulați un abonament oricând doriți. Deoarece nu aveți un portal pentru clienți, aceste operațiuni se vor face manual. Pentru a pune pauză sau a anula un abonament, vă rugăm să ne contactați prin email sau să completați formularul disponibil pe site-ul nostru.

Pot să omit sau să reprogramez o plată?

Puteți să omiteți sau să reprogramezi plata prin contactarea echipei noastre de suport. Trimiteți un email sau completați formularul de pe site, specificând detaliile comenzii și modificările dorite.

Pot să adaug produse la abonamentul meu?

Desigur. Puteți să adăugați produse la abonamentul dumneavoastră prin contactarea echipei de suport. Trimiteți un email sau completați formularul de pe site, specificând produsele pe care doriți să le adăugați la abonament.

Ce se întâmplă dacă plata nu poate fi procesată?

Dacă abonamentul nu poate fi reînnoit din cauza unei plăți neprocesate, veți primi un email cu un link unde puteți actualiza în siguranță metoda de plată. În cazul în care întâmpinați probleme, echipa noastră de suport vă stă la dispoziție pentru a rezolva orice situație.

Puncte de fidelitate

Punctele de fidelitate acumulate prin abonament vor fi decontate o singură dată pe an, la sfârșitul anului. Aceste puncte vor contribui la recompensele și beneficiile viitoare pe care le veți primi ca și client fidel al Carpathian Jerky.